Заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ангел Попов и

...
Заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ангел Попов и
Коментари Харесай

Зам.-министър Ангел Попов участва в откриването на новия офис на IRU Брюксел

Заместник-министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Ангел Попов и ръководителят на Международния съюз по авто превоз (IRU) Христиан Лаброт откриха дружно нов офис в Брюксел.

В обръщението си към гостите на събитието, заместник-министър Ангел Попов съобщи, че по време на шестмесечното си председателство на Съвета на Европейския съюз, България ще се стреми към постигането на насочени към бъдещето реалистични резултати, следвайки правилата на бистрота, консенсус и доближаване във всички браншове на политиката. Българското председателство ще работи предпочитано по самодейностите, включени в първия „ Пакет за подвижност ", сподели още той. По думите му, главното изпитание за нашата страна ще бъде насърчаването на конкурентоспособен, обществено и стопански постоянен транспортен бранш.

Заместник-министърът добави, че първият „ Пакет за подвижност " следва да се основава на обективни и уравновесени решения, които да регистрират нуждата от съответна отбрана на водачите, дружно с упражняването на главното право за свободно даване на услуги и вярното действие на Европейския вътрешен пазар.

„ Ще бъдем обединители и ще разчитаме на поддръжката от всички в провокациите, които предстоят пред бранш „ Транспорт " в границите на Българското председателство ", означи в умозаключение Попов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР