Заместник-министърът на транспорта и съобщенията Илия Илиев взе участие в

...
Заместник-министърът на транспорта и съобщенията Илия Илиев взе участие в
Коментари Харесай

Заместник-министър Илия Илиев взе участие в представянето на брандиран с фолклорни мотиви вагон от теснолинейката

Заместник-министърът на превоза и известията Илия Илиев взе присъединяване в представянето на брандиран вагон от теснолинейката с фолклорни претекстове от целия свят. Събитието се организира на гара Септември по самодейност на Art4Diplomacy. Целта е да се промотира културното завещание, туризъм и публичен живот.

Културният план " Галерия на колела - мостове сред народите ", съчетаващ детайли от близки и далечни страни, бе показан от художник Петя Илиева в наличието и на посланици от пет континента.

При транспарантни процедури на публични поръчки Министерството на превоза и известията ще разчита на всички компании, без значение от коя страна са, да оказват помощ за развиването на железопътния превоз, съобщи зам.-министър Илия Илиев. Той означи, че теснолинейката Септември-Добринище е мечтан маршрут за български и задгранични туристи и са нужни непрекъснати начинания в поддръжка на това. Илиев бе безапелационен, че напъните на МТС са целенасочени в посока за ускорено развиване на железопътния превоз.
свързани новини6623на 27.11.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР