Заместник-министърът на спорта на Гърция Йоргос Василиадис заяви, че местната

...
Заместник-министърът на спорта на Гърция Йоргос Василиадис заяви, че местната
Коментари Харесай

Преустановиха временно гръцката Супер лига


Заместник-министърът на спорта на Гърция Йоргос Василиадис съобщи, че локалната Супер лига ще бъде прекратена краткотрайно. До това решение се е стигнало поради дейностите на президента на ПАОК Иван Савидис, който нахлу на терена, носещ револвер, по време на дербито с АЕК през вчерашния ден.

„ Взехме решение да спрем краткотрайно лигата “, съобщи Василиадис след няколкочасова среща с премиера на Гърция Алексис Ципрас.

БГНЕС напомня, че през вчерашния ден президентът на ПАОК нахлу на терена, носещ револвер в кобура си, откакто при резултат 0:0 и оставащи броени минути до края в дербито с АЕК, съдиите анулираха гол за ПАОК поради засада. Това провокира бурната реакция както на Савидис, по този начин и на почитателите на солунския отбор. Заради ексцесиите на терена дуелът бе преустановен малко преди неговия край, а играчите на АЕК напуснаха прибързано игрището. Савидис настоя и неговите футболисти да сторят същото, в символ на митинг против решението на основния арбитър, само че капитанът на отбора Виериня отхвърли и неговите съотборници останаха на терена. Впоследствие от АЕК упрекнаха президентът на ПАОК, че при влизането си на терена, носейки револвер в кобура си, е заплашил основния съдия Йоргос Коминос. Заплахи към рефера е имало и от спортния шеф на солунския клуб Любош Михел, който употребявал репликата „ приключен си “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР