Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството и ръководител на Управляващия

...
Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството и ръководител на Управляващия
Коментари Харесай

Деница Николова ще разяснява новото райониране във Варна

Заместник-министърът на районното развиване и благоустройството и началник на Управляващия орган на Оперативна програма “Регионално развитие” Деница Николова ще посети Варна на следващия ден - 12 април.

От 10.00 часа зам.-министър Николова ще взе участие в съвещание на Регионалния съвет за развиване на Североизточен регион, което ще се организира в хотел „ Черно море " - Варна, зала „ Варна 1 ". Пред участниците в него ще показа разновидностите за ново статистическо райониране на страната и главните претекстове за смяна на регионите от равнище NUTS в границите на полемика по тематиката с присъединяване на кметове на регионални шефове, общини, представители на бизнеса, научната общественост и други от областите Варна, Добрич, Търговище и Шумен.

По-късно зам.-министър Николова ще взе участие в формалната гала за първа копка по план „ Модернизация на просветителната инфраструктура на територията на град Варна ". От 13.00 часа ще бъде сложено началото на ремонтните действия на приблизително учебно заведение „ Найден Геров ", а от 14.00 часа на І-во Основно учебно заведение в кв. „ Владислав Варненчик " - гр.Варна. Двете образователни заведения се обновяват с финансиране от Министерство на регионалното развитие по Оперативна стратегия „ Региони в напредък " 2014-2020 година за общо над 5,8 млн.лв.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР