Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството и ръководител на Управляващия

...
Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството и ръководител на Управляващия
Коментари Харесай

Зам.-министър Деница Николова ще открие заседанието на Kомитета за наблюдение на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г.

Заместник-министърът на районното развиване и благоустройството и началник на Управляващия орган на Оперативна програма “Регионално развитие” Деница Николова ще открие Десетото съвещание на Kомитета за наблюдаване на Оперативна стратегия „ Региони в напредък " 2014-2020 година То ще се организира на следващия ден - 7 ноември, от 09:30 часа, в зала „ Мусала " на хотел „ Хилтън ". Участие в съвещанието ще вземат представители на Европейската комисия, кметове на общини, бенефициенти на програмата, представители на държавни и неправителствени институции.

В дневният ред са включени показване на информация по отношение на настоящото положение на Оперативна програма „ Региони в напредък " 2014-2020 година и показване, разискване и одобрение на изменение на критерии за асортимент на интервенции по процедура „ Изпълнение на Интегрирани проекти за градско възобновяване и развиване 2014-2020 " по Приоритетна ос 1 „ Устойчиво и интегрирано градско развиване на Оперативна програма “Регионално развитие” и други

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР