Заместник-министърът на отбраната Ралица Симеонова обяви с емоционален пост, че

...
Заместник-министърът на отбраната Ралица Симеонова обяви с емоционален пост, че
Коментари Харесай

Секретарката на Янев подаде оставка като зам.-министър на отбраната, премиерът прокарвал чужди интереси

Заместник-министърът на защитата Ралица Симеонова разгласи с прочувствен пост, че подава оставка от кабинета " Петков ".

" Днес публично подадох заявление до министър-председателя, с което показах желанието си да бъда освободена от длъжността " Заместник-министър на защитата ". Радвам се, че е придвижено сполучливо и че повече няма да изпитвам позор и стеснение от политиките, които организира този кабинет.

Това, на което станах очевидец през предходните няколко месеца, затвърди убеждението ми, че сме завлядана страна, унижавана от свои и непознати, експлоатирана за осъществяване на персонални цели и упоритости. Системата на защитата е доста подобаваща илюстрация на сходни практики. Не знам за какво към момента приказваме за национална политика. Осезаемо е чувството, че това действително е политика на различен държавен индивид, а нашите институции играят ролята просто на проводник. И в случай че някой дръзне да се опита да промени нещата и да запази остатъците от националното ни достолепие, цялата клиентела, цялата машина бива мобилизирана против него. Ресурси не се пестят. Но има вяра. Да не забравяме, че всяка рецесия е и опция ", написа тя на страницата си във Facebook.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР