Заместник министър-председателят Валери Симеонов приветства гостите на концерта в изпълнение

...
Заместник министър-председателят Валери Симеонов приветства гостите на концерта в изпълнение
Коментари Харесай

Симеонов подкрепи Западните Балкани на концерт в Будапеща

Заместник министър-председателят Валери Симеонов приветства гостите на концерта в осъществяване на камерен оркестър " Софийски солисти " във връзка разкриване на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, извършен в Базиликата " Свети Стефан " в Будапеща.

В словото си вицепремиерът означи хилядолетната история на българската страна , съумяла да запази и развие до днешните им измерения европейската просвета, полезности и достижения като основаването на славянската книжовност от светите братя Кирил и Методий. Валери Симеонов уточни, че към този момент 11 години България е предвидим и благонадежден европейски сътрудник , който аргументирано и градивно отстоява своите ползи.

Изказването сложи главен акцент и върху поддръжката, която България ще продължи да дава на страните от Западните Балкани в техните старания да изпълнят критериите за участие в Европейския съюз. България се е потвърдила и ще продължи да се потвърждава като добър и угрижен комшия в един към момента неустойчив район , чиято непоклатимост, разцвет и принадлежност към европейските полезности директно касае сигурността и благоденствието на Европа и на всеки европейски жител.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР