Заместник министър-председателят и министър на отбраната на Република Македония Радмила

...
Заместник министър-председателят и министър на отбраната на Република Македония Радмила
Коментари Харесай

Вицепремиерът и министър на отбраната на Македония на официално посещение в България

Заместник министър-председателят и министър на защитата на Република Македония Радмила Шекеринска e на публично посещаване в България, това оповестиха от пресцентъра на Министерството на защитата. Шекеринска е по покана на вицепремиера по публичния ред и сигурността и министър на защитата на републиката Красимир Каракачанов.

Целта на визитата е да бъде разисквано развиването на двустранното съдействие в региона на защитата. Двамата министри ще подпишат два протокола за съдействие в региона на активността на Военновъздушните сили и за осъществяването на действия по обезпечаване на лабораторни проучвания.

В рамките на визитата си в София министър Шекеринска ще има среща с министър-председателя Бойко Борисов и ще посети Националния боен команден център.

Официалното посрещане на заместител министър-председателя и министър на защитата на Република Македония Радмила Шекеринска с цялостен боен парад и гала по полагане на венец пред паметника на Незнайния боец ще се състои от 09.20 ч. След подписването на протоколите за съдействие, в 12.35 ч. министър Каракачанов и министър Шекеринска ще създадат изказвания за медиите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР