Заместник–министър Мариела Модева взе участие в петото издание на празника

...
Заместник–министър Мариела Модева взе участие в петото издание на празника
Коментари Харесай

Зам.-министър Модева взе участие в петото издание на празника на Община Белица

Заместник–министър Мариела Модева взе присъединяване в петото издание на празника на Белица, който включваше богата културна стратегия, галерия на специалитети от локалната кухня и еко артикули, а кулминационната точка бе тържествената заря в края на деня.

Проф. Модева поздрави уредниците и приветства участниците и гостите в събитието като акцентира, че богатата ни история и красива природа със своето разнообразие и достоверност трансформират България в привлекателна и забавна дестинация. Тя сложи специфичен акцент върху културния туризъм, като посочи, че той постоянно е бил значим за страната ни, а популяризирането му е един от главните цели на Министерството на туризма. Ползотворната взаимна работа сред институциите за възстановяване на качеството и популяризирането на бранд България ще увеличи добавената стойност на комбинирания ни туристически артикул, посочи проф. Модева.

Заместник-министърът означи, че паркът за мечки в Белица, величествената хубост на Рило-Пиринския край и зелените била на Родопите са се трансформирали в запазена марка на Белица, привличайки туристи от целия свят.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР