Заместник-лидерът на либералдемократите се изказа във Времето за въпроси на

...
Заместник-лидерът на либералдемократите се изказа във Времето за въпроси на
Коментари Харесай

Депутатът призовава за „данък върху отпадните води“ и замразяване на сметките за вода във Времето за въпроси на BBC

Заместник-лидерът на либералдемократите се изрече във Времето за въпроси на BBC по отношение на дългогодишния проблем с изхвърлянето на отпадъчни води във водоизточници. Призовавайки за „ налог отпадни води “ и „ заледяване на цените за сметките за вода “, тя сподели, че либералдемократите се пробват да покачат осведомеността по тематиката в Народното събрание от години.

Дейзи Купър, народен представител от LD, се причисли към Марк Спенсър, народен представител от Консервативната партия от Sherwood, който сега служи като държавен министър на храните, земеделието и рибарството, Бриджит Филипсън, народен представител от Лейбъристката партия от Houghton и Sunderland South, който служи като държавен секретар по образованието в сянка при кабинета в сянка на Киър Стармър и Тимъти Монтгомъри, английски политически деятел, блогър и колумнист.

В този вечерен епизод на хитовото политическо шоу бяха разисквани доста тематики, в това число „ Как да помогнем на университетите да оцелеят във финансовата си рецесия? “ и „ Трябва ли да поздравявам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР