Заместник- кметът по строителство и сигурност на община Благоевград инж.

...
Заместник- кметът по строителство и сигурност на община Благоевград инж.
Коментари Харесай

Откриха втория турнир по водно спасяване в Благоевград

 1  басейн  5  6
Заместник- кметът по строителство и сигурност на община Благоевград инж. Емилия Тунева публично откри втория шампионат по водно избавяне. Тя поздрави уредниците, треньорите, участниците и всички посетители от името на кмета на община Благоевград доктор Атанас Камбитов за самодейността, като пожела триумфи и здраве.

Инициативата стартира с едноминутно безмълвие по отношение на оповестения народен печал в памет на починалите жертви от злополуката на автомагистрала „ Тракия ”. В тазгодишното издание на шампионата вземат участие 19 тима и към 170 състезатели от цялата страна. В Благоевград дойдоха представители от Велико Търново, Сандански, София и София област, Варна, Смолян, Севлиево, Академия на Министерство на вътрешните работи, Добрич, Русе и Бургас. Гости дойдоха и от Битоля, Македония.

Спортното събитието се провежда взаимно с „ Водноспасителна работа “ към Народно събрание на БЧК и Дружество водни спасители и Община Благоевград.

От тази година патрон на самодейността е Ичко Войвода, а статуетка- пластика, с неговия лик, ще бъде връчвана на спечелилите, класирали се преди всичко,ежегодно.

Състезанията не престават и на следващия ден /неделя/ от 10:00 часа в закрития плувен басейн на Спортен комплекс „ Пирин “, когато ще бъде и церемонията по награждаването.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР