Заместник-кметът по образования Стефан Стоянов също коментира казуса със сигналите,

...
Заместник-кметът по образования Стефан Стоянов също коментира казуса със сигналите,
Коментари Харесай

Стефан Стоянов: Кадрите са потресаващи, храната да се връща при най-малки съмнения

Заместник-кметът по образования Стефан Стоянов също разяснява проблема със сигналите, свързани с доставянето на некачествена храна в детските образователни заведения. 
Прочетете още
Той сподели, че от години предизвикват и дават права на шефовете да се оказва всекидневен надзор. " Кадрите са потресаващи, което е притеснително и срамно. ", добави той.

Още през вчерашния ден са изпратени спомагателни инструкции до всички шефове да бъдат извънредно прецизни и деликатни към доставките на храни. При най-малки подозрения да се връща храната и в случай че е неотложно, договорите да бъдат прекратявани.

„ Абсолютно неприемливо е да се прави минимален компромис с храна в публичните услуги. Трябва да се вземат доста, доста съществени ограничения. ”

Последните две години се разискват разнообразни разновидности за усъвършенстване на хранене в учебните заведения и детските градини.

Нужен е по-голям надзор върху целия развой и благодарение на страната да се вземат още по-рестриктивни ограничения.

Припомняме, че през днешния ден се състоя среща сред представители на институциите се организира в кметството на регион " Централен " поради информация, че в детските заведения се предлага некачествена храна. На нея участваха представители на БАБХ, РЗИ, началника на отдел „ Образование “ в Община Пловдив Донка Щилянова, шефовете на детски заведения и отрасловия заместник-кмет в региона Фиданка Кацарева.  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР