Заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова представи Благоевград

...
Заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова представи Благоевград
Коментари Харесай

Зам.-кметът Христина Шопова представи Благоевград по време на конгрес на Международната асоциация на кметовете франкофони

Заместник-кметът по просвета и филантропични действия Христина Шопова показа Благоевград по време на годишния конгрес на Международната асоциация на кметовете франкофони.
Ежегодната конференция на организацията, в която Община Благоевград бе призната през 2016 година, с помощта на сполучливо възобновения фестивал „ Francofolies.Blagoevgrad “, се организира в град Лил, Франция, от 5 до 7 ноември.

Темата на срещата тази година е обвързвана с развиването на спорта и всички насоки, в които той може да окаже въздействие.Сред главните акценти на форума са преимуществата и рисковете при организирането на интернационалните и международни събития. По време на форума Благоевград показа удобното въздействие, което спортните събития оказват върху стопанската система, туризма и най-много върху тактиката за мотивация на жителите към по-здравословен живот благодарение на спорта.

Главни модератори на панелите са Грегоар Жюно, президент на Световния съюз на Олимпийските градове, и основният секретар на организацията – Мелани Дюпарк.
Президент на Асоциацията е Ан Идалго, кмет на Париж.

Международната Асоциация на кметовете франкофони е учредена през 1979 година Първоначалната концепция е, посредством Асоциацията да бъдат обединени кметове, говорещи френски език. С течение на времето организацията стартира да сплотява кметове от разнообразни страни, целящи да подобрят стандарта на живот в своите обитаеми места. Всички членове в асоциацията споделят полезности, просвета и общи възгледи за развиването на своите общини.
 1-50  2-41  3-31
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР