Заместник-кметът по култура, археология и туризъм Пламен Панов ще бъде

...
Заместник-кметът по култура, археология и туризъм Пламен Панов ще бъде
Коментари Харесай

Зам.кметът Пламен Панов и Недялко Славов ще открият учебната година в НГСЕИ

Заместник-кметът по просвета, археология и туризъм Пламен Панов ще бъде посетител на следващия ден – 15 септември на първия образователен ден на Националната гимназия за театрални и екранни изкуства.
Гост на откриването на образователната 2020/2021 ще бъде и писателят Недялко Славов. Заедно, те ще поздравят осмокласниците, които прекрачват прага на учебното заведение за първи път.
 Признателни пловдивчани уважиха 120-тата годишнина от рождението на Никола Алваджиев Признателни пловдивчани уважиха 120-тата годишнина от рождението на Никола Алваджиев
На днешния ден - 11 септември, преди 120 години през 1900 година в Пловдив се е родил огромният летописец, публицист, документалист и историк...
Церемонията по посрещане на новия випуск ще стартира в 9.00 часа в двора на гимназията, която се намира в постройката против 4-то РПУ на ул. Петко.Д.Петков “ 8.
Национална гимназия за театрални и екранни изкуства се открива през есента на 1975 година, като СХУ за Сценични фрагменти в града на художниците и на първия в историята на България професионален спектакъл – гр. Пловдив. Тази година образователното заведение празнува своята 45 –годишнина. Историята на гимназията е белязана с високи достижения и като образователна институция – доста от приключилите възпитаници са към този момент одобрени създатели в разнообразни сфери на театралните и образни изкуства, и като креативен достижения в реализирането на планове в професионални креативен институти – спектакъл, опера и кино.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР