Заместник-кметът по хуманитарните дейности в Асеновград Петър Петров постави началото

...
Заместник-кметът по хуманитарните дейности в Асеновград Петър Петров постави началото
Коментари Харесай

75 деца ще се забавляват безплатно в библиотеката на Асеновград цяло лято

Заместник-кметът по филантропичните действия в Асеновград Петър Петров сложи началото на " Ваканция в библиотеката ". Точно 75 деца на възраст до 15 година ще се забавляват гратис цяло лято. Сред концепциите, готови особено за участниците от библиотечните чиновници, ще бъдат " Мис и Мистър библиотека ", " Звезден гений на библиотеката " и доста други. Деца могат да бъдат записвани през цялото лято.

" Удоволствие е за мен да открия следващото издание на. Радостен съм да видя толкоз доста щастливи деца и родители тук, които са подготвени за нови библиотечни завършения. Едно е несъмнено - дружно с вас си обещахме, че тази година няма да позволим нa пандемията от COVID-19 да спре срещите ни и ето, че изпълнихме обещанието си. В самодейността се включват над 70 дребни асеновградчани, което приказва, че ползата към нея продължава да е доста висок, а това може единствено да ни радва. От свое име и от името само че кмета на Асеновград лекар Христо Грудев желая да благодаря на родителите за оказаното доверие към Градска библиотека " Паисий Хилендарски " и към общината, чийто главен приоритет са израстването и развиването на децата. Пожелавам на всички участници радостно лято, основаване на доста нови другарства и приятни занимания в самодейността " Ваканция в библиотеката "! ", приветства присъстващите заместник-кметът Петров.
 Записват деца за безвъзмездна Ваканция в библиотеката в Асеновград Записват деца за безвъзмездна " Ваканция в библиотеката " в Асеновград
От началото на месец юли ще започва програмата за деца на Градска библиотека „ Паисий Хилендарски ” - „ Ваканция в библ...

Събитието е дълго чакано от асеновградчани и ще се организира всеки вторник и четвъртък от 10:00 ч. до 12:00 ч. Отбелязват се 11 сполучливи години от стартирането на програмата, като юбилейната 10-та годишнина през предходната година не беше празнувана заради обстановката с COVID-19. Целта на самодейността е малчуганите да са по-близо до книгата и знанието. Идеята е да се предизвикат креативните благоприятни условия и гений у децата. Това ще се случи посредством множеството планувани в програмата работилници.

През тази година акцентът на " Ваканция в библиотеката " е " Пътешествия по света ". За тази цел ще бъде изработен общ взор към културното завещание и полезности в международен мащаб. Малчуганите ще станат участници и в работилници по приложно изкуство, като ще бъдат подпомагани от доброволци, които към този момент имат опит в дилемите на " Ваканцията ". Пред дребните асеновградчани ще бъдат представяни разнообразни специалности, ще се проведат състезания, ще се изнасят беседи, в които децата ще се включват интензивно, и други.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР