Заместник-кметът на Варна Снежана Апостолова участва в едно от най-важните

...
Заместник-кметът на Варна Снежана Апостолова участва в едно от най-важните
Коментари Харесай

Зам.-кметът на Варна представи морския град на важно тур експо в Букурещ

Заместник-кметът на Варна Снежана Апостолова взе участие в едно от най-важните туристически изложби TTR в Букурещ, Румъния. Пролетното издание на форума се организира в дните от 15 до 18 февруари.

Община Варна взе участие на националния информативен щанд, който е с повърхност от 300 кв. метра. Щандът е с атрактивна и съвременна визия, с снимки от разнообразни кътчета, разкриващи хубостта на България.

Основен фокус в представянето на морската столица е морско-ваканционният туризъм и благоприятни условия за уикенд туризъм, както и спа и уелнес почивки, комбинирани с културни направления.

Варна и районът са добре познати измежду румънската аудитория и се следи нараснал интерес към дестинацията, разяснява заместник-кметът Снежана Апостолова. Тя организира поредност от работни срещи с Лучиан Рус - държавен секретар в Министерство на стопанската система, предприемачеството и туризма в Румъния, Радко Влаев - ексклузивен и пълномощен дипломат в северната ни съседка, както и с Ивайло Маринов – консултант, началник на службата по търговско-икономическите въпроси.  

На осведомителната будка на Община Варна се раздават рекламни материали, карти и сувенири, които дават информация за естествените забележителности, богатото културно-историческо завещание и транспортната съгласуваност в града. В непосредственост е ситуиран и фото павилион, където посетителите могат да се пренесат в разнообразни дестинации в България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР