Заместник-кметът на Община Пловдив по екология и здравеопазване Иван Стоянов

...
Заместник-кметът на Община Пловдив по екология и здравеопазване Иван Стоянов
Коментари Харесай

Над 400 кучета дефилират в Панаира

Заместник-кметът на Община Пловдив по екология и опазване на здравето Иван Стоянов откри интернационална киноложка галерия, която се организира през днешния ден и на следващия ден в Международния панаир.
Прочетете още
„ Впечатлен съм от мащаба на тази галерия. Тя събира 400 кучета от 87 породи от със своите притежатели от 17 страни. Тук е влиятелно интернационално жури от Португалия, Румъния и Хърватия. Кучетата ни дават обич, а ние я предаваме на останалия свят ”, съобщи заместник-кметът Иван Стоянов. Той поздрави присъстващите от името на кмета на Пловдив Костадин Димитров и съобщи: „ В наше лице имате другар и сътрудник ”.

„ Имаме опит в провеждането на сходни изложения, само че тази е извънредно забавна и пъстра. Виждам съревнование от висок сан ”, съобщи шефът на Международен панаир – Пловдив, Иван Соколов.

Международната галерия е за всички породи кучета с сан CACIB-FCI. Организатор е Българска национална федерация по кинология, която съставлява България в най-голямата и остаряла международна киноложка федерация – FCI. Председателят на БНФК Георги Христозов също приветства участниците.

Утре изложбата продължава пред палата 6 в панаирното градче.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР