Заместник-кметът Кристиан Кръстев изнесе манипулативни данни. Неговите твърдения се оборват

...
Заместник-кметът Кристиан Кръстев изнесе манипулативни данни. Неговите твърдения се оборват
Коментари Харесай

Борис Бонев потвърди кандидатурата си: Ще бъда добър кмет

Заместник-кметът Кристиан Кръстев изнесе манипулативни данни. Неговите изказвания се оборват от самите контракти за уличното осветяване. Те са публично налични и вътре се вижда какви са цените и какво е подписал Кръстев, съобщи пред Би Ти Ви общинският консултант от " Спаси София " Борис Бонев във връзка тематиката за публичната поръчка за осветлението на столицата.

" Тази социална поръчка е порочна, тъй като в Северна София осветлението е в пъти по-скъпо от това в Южна София. Ние сигнализирахме от дълго време за тази поръчка, още през август 2020 година, и кметът Фандъкова разгласи, че ще направи инспекция. Явно това не е станало, тъй като поръчката не беше спряна. Всичко се свежда до едно нещо - госпожа Фандъкова е слаб шеф и ни взима за простаци. Нека завършат инспекциите на всички способени органи и ще приказваме отново ", разгласи Бонев.

" Проблемът с тази поръчка не е единствено осветлението, само че и монтажа и демонтажа на коледната декорация на София. Там също има фрапантни разминавания в цените. Разликите са безобрани - стигат до 420 лв.. Само фактът, че докараха Столична община до банкрут през 2021 година ги е спряла да осъществят публичната поръчка за коледната декорация. Ако имаше пари в Столична община, като нищо щяха да я осъществят ", безапелационен бе общинският консултант.

" Смятам, че ще бъда добър кмет на София, само че също по този начин съм уверен, че на нашия град му би трябвало единен фронт против модела ГЕРБ, тъй като от национално равнище той е преповторен и на общинско ", разяснява Бонев появилата се информация, че ще е претендент за кмет на столицата от " Продължаваме промяната ".

По телефона бе включен и заместник-кметът Кристиан Кръстев, който за следващ път отхвърли изказванията на Бонев и съобщи: " Той си води неговата предизборна акция и аз му поисквам триумф ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР