Заместник-кмет от администрацията на район "Тракия" оглави общинския институт "Старинен

...
Заместник-кмет от администрацията на район "Тракия" оглави общинския институт "Старинен
Коментари Харесай

Старинен Пловдив вече има нов шеф

Заместник-кмет от администрацията на регион "Тракия " оглави общинския институт "Старинен Пловдив ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.  Кметът Иван Тотев персонално избрал Йордан Илиев, а през днешния ден го показа пред публицисти. 
"Опитахме да обявим конкурс, с цел да намерим човек със съответната биография. Оказа се, че да имаш биография не значи, че може да управляваш едно толкоз огромно звено ", разяснява градоначалникът. По думите му провокациите са огромни, дилемите са съществени, а огромната цел е развиване на Стария град  като водеща туристическа дестинация по сходство на квартал "Капана ".
Йордан Илиев, е роден в Пловдив, учил е в Пловдив и живее в Пловдив. Завършил е Хуманитарната гимназия, а по-късно и българска филология в Пловдивския университет. През последните 6 години е зам.-кмет в регион "Тракия ". Точно на своя досегашен шеф - кмета на "Тракия " Костадин Димитров Йорданов благодари сърдечно за чудесната взаимна работа. Благодари особено и на кмета Тотев за гласуваното доверие и отговорността. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР