Заместник-главният прокурор и директор на НСлС Борислав Сарафов се оплака

...
Заместник-главният прокурор и директор на НСлС Борислав Сарафов се оплака
Коментари Харесай

Сарафов се оплака от войнствено и агресивно отношение на Гешев


Заместник-главният прокурор и шеф на Национална следствена служба Борислав Сарафов се оплака пред членовете на Висшия правосъден съвет (ВСС), че основният прокурор е имал войнствено и нападателно отношение по отношение на него след атентата на 1 май, осъществен против Иван Гешев.

На 13, 14 и 15 май Сарафов е имал връзка с Гешев по телефона от колата си, само че към сегашния миг към този момент няма връзка с обвинител номер едно .

На 15 май Сарафов не може да повярва каква експанзия е излъчил Гешев по отношение на него. По думите му експанзията против шефа на Национална следствена служба почнала още на 15 май на оперативката .

Сарафов уточни, че Гешев пуснал запис с диалог с члена на Висш съдебен съвет Йордан Стоев по време на оперативката. Казал, че самичък го направил и имал още 150 такива. Сарафов издържал единствено 3-4 минути и излязъл. Усетил злост, която основният прокурор имал към него.

Не забелязал други промени в настроението му .

Борислав Сарафов посочи още, че въпросният израелски специалист не е имал допир  с материалните доказателства на мястото на престъплението. На място израелският специалист е споделил мнение, че е много сериозна бомба и че такива неща е виждал единствено в Израел.

Сарафов продължава да не знае по какъв начин се споделя израелският специалист . На местопроизшествието имало длъжностен бус, мястото било задоволително добре блокирано, като до буса били дежурните следователи.
 Ясен Тодоров: Гешев бе опрян до стената, разпръснат, безреден, само че не се съобщи
Ясен Тодоров: Гешев бе опрян до стената, разпръснат, безреден, само че не се съобщи

Емоционалният потрес след атентата

На място участвали 20-30 души . Израелският специалист изказал мнение за мястото на произшествието наоколо до буса, без да отива да тъпче там, където е било взривното устройство и направил образен оглед. Тръгнал си след 20 минути.

Израелският специалист не е пречил на следствието.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР