Зам.-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки е гост на Здравей, България

...
Зам.-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки е гост на Здравей, България
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки изригна в ефир: Ако в САЩ нападнат полицаи, съдебните медици ще съберат трупове, а...

Зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки е посетител на „ Здравей, България ” по Нова Тв. Той осъди остро нападенията на роми против служители на реда.

Ето по-важното от това, което сподели той:

„ Граждани в ролята си на варвари атакуват чиновници на реда. Това не може да се случи в една страна, която е член на Европейски Съюз. Ако това се случи в Съединени американски щати, правосъдните медици ще съберат няколко натрупа, а служителите на реда ще бъдат наградени.



В България в случай, че служител на реда употребява оръжие и убие тези нападатели, отива на съд. И там би трябвало самичък да се оправя, защото Министерство на вътрешните работи не го пази.

Тези жители в България хвърлят камъни по служители на реда, само че нападаш ли служител на реда във всяка страна, рискуваш да умреш. А тук служителят на реда рискува да се срещне с някой с 18 присъди и не знае какво ще последва. Полицаите би трябвало да употребяват своите служебни оръжия, когато някой хвърля дървета против тях и заплашва живота ми.

Но ситуацията в полицейската система е неприятно. Заплатите в Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията са мизерни. Полацаите ни пък още са с револвери „ Макаров ”, които са морално остарели и непригодни за работа. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР