Зам.-председателят на парламентарната група на ПП ВОЛЯ днес внесе листата

...
Зам.-председателят на парламентарната група на ПП ВОЛЯ днес внесе листата
Коментари Харесай

Кръстина Таскова от ВОЛЯ: Горда съм, че водя листа в житницата на България

Зам.-председателят на парламентарната група на Политическа партия ВОЛЯ през днешния ден внесе листата на Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ в РИК Добрич, на която тя е лидер. Предложението идва от локалната конструкция.
„ За мен това е огромна чест и отговорност, тъй като Добрич е родният ми град. Познавам добре и хората, и проблемите на региона. Знам, че добричлии са борбени и непримирими. Те чакат доста от мен и аз съм подготвена да работя за тях “, съобщи Таскова. Тя е икономист по обучение, има и магистратура по фармация.
 Таскова: Говорите за обединяване, само че държанието ви приказва друго Таскова: Говорите за обединяване, само че държанието ви приказва друго
Кризата ясно сподели кой и какво може. Всеки шеф желае къси периоди, бързи и прагматични решения. А кой е нашият шеф? Д...
„ Добрич е житницата на България, отношението към земята е свещено. Затова в листата ни има и агроном, и аграрни производител- хора, които познават чудесно бранша. “, акцентира Таскова. Тя напомни, че жителите на общината всеобщо са подкрепили самодейността на ВОЛЯ за безвъзмездни медикаменти на възпитаници до 18г. и пенсионери над 65г.
„ Ако ни възложат тази задача и с гласа си на 4 април, ще я осъществим в къси периоди, в случай че сме в идващото ръководство “, разяснява още Кръстина Таскова. Ще напомним, че Добрич е бил първият град в страната, в който Веселин Марешки отваря аптека и бензиностанция на обективни цени, след Варна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР