Зам. председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов е стартирал политическата си

...
Зам. председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов е стартирал политическата си
Коментари Харесай

Уникална снимка: Цветанов започнал политическата си кариера на банкет на НДСВ

Зам. ръководителят на ГЕРБ Цветан Цветанов е стартирал политическата си кариера на предизборна среща в Добринище. За това свидетелства фотография, направена през месец май 2005 година, на която попадна „ Струма “.

Срещата, провела се в жп ресторанта в Добринище, е била част от предизборната акция на Национална движение „Симеон Втори" за Народно заседание, като Цветанов е четвърти в царската листа, а Бойко Борисов – неин лидер. Участници в проявата си спомнят и първите думи на Цв. Цветанов пред гласоподавателите: „ Работил съм в системата на Министерство на вътрешните работи, женен съм, имам две прелестни дъщери “ /б.р. по-късно се ражда и трета/.

Заедно с Цветан Цветанов на фрагмента се виждат и други забавни фигури от тогавашните политици в Пиринско. Вдясно от него е някогашната депутатка и зам. ръководител на Национална движение „Симеон Втори" Марина Дикова, в този момент юрист, а вляво седи различен царски деятел от Благоевград – Николай Мавродиев, някогашен началник на Областната ревизия по труда.

До Мавродиев е Илия Трунгов, който няколко години по-късно се опитва като кандидат-кмет на Благоевград от партията на Яне Янев – РЗС. Впрочем за първия стол на Благоевград се е борил и самият Николай Мавродиев, само че той взе участие в частичните избори за градоначалник през 2002 година, когато тогавашният кмет Костадин Паскалев оваканти поста, с цел да стане вицепремиер и районен министър в кабинета на Симеон Сакскобургготски.

На предния проект на фотографията вляво е известният благоевградски ортопед доктор Красимир Спасов. До него е Биляна Коцакова, брачна половинка на някогашния началник на БОП Мирослав Писов, а вдясно от нея е някогашният началник на Регионалния център по опазване на здравето доктор Анатоли Тачов.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР