Главна касиерка е присвоила крупна сума пари от клон на

...
Главна касиерка е присвоила крупна сума пари от клон на
Коментари Харесай

Главна касиерка е присвоила крупна сума от клон на банка в Пловдив

Главна касиерка е присвоила крупна сума пари от клон на банка в Пловдив. Това разкриха на собствен брифинг от прокуратурата в града под тепетата, съобщи „ DarikNews “. 

Жената е взела 144 200 лв. . Тя е на 52 години и е работила в банката от 2005 година. Заемала е длъжността основен касиер до април тази година. 

Присвояването е било осъществено по време на Коронавирус пандемията на стадии . Паричните средства не са благосъстоятелност на обособени клиенти. Те са й били предоставени, с цел да реализира с тях ежедневната активност на клона на банката. 

Парите са се намирали в каса и са били на пачки . Тя е взимала разнообразни суми от тях в продължение на четири години. Започнала е да поставя зелени хартийки в пачките, вместо банкнотите. Рязала ги е, с цел да оформи на банкноти от 100 лв.

Досъдебното произвеждане е почнало на 30 май тази година след подаден сигнал от управлението на банката след осъществен одит. Жената е била арестувана за период от едно денонощие, като й е повдигнато и обвиняване. 

Премиерът Главчев: Учениците от тимовете по естествени науки са горделивост за България

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР