Зам. председателят на БСП Деница Златева отрече вчерашният конгрес на

...
Зам. председателят на БСП Деница Златева отрече вчерашният конгрес на
Коментари Харесай

Деница Златева скастри ГЕРБ, били изнервени и притеснени заради вота

Зам. ръководителят на Българска социалистическа партия Деница Златева отхвърли вчерашният конгрес на Столетницата да е бил опит за разпра с инакомислещите. ”Основната му цел беше политическият отчет на ръководителя и политическа визия на Българска социалистическа партия за бъдещето на Европейски Съюз, и председателството, и да представим бюджетните ни политики ”, уточни тя.
И добави, че Георги Гергов и Янаки Стоилов са си тръгнали още след гласоподаване на първа точка, която не одобри предлагането аления водач да се избира от когреса.

„ Нашите конгреси не са като на ГЕРБ, когато не се чува непознато мнение и всичко минава с овации и ставане на крайници. Българска социалистическа партия е партия богата на хора с разнообразни мнения”, съобщи Златева.

Вотът на съмнение към ръководството по тематика „ Корупция” ще бъде добре квалифициран и прецизиран. Това заяви пред Би Ти Ви Деница Златева, зам.-председател на Българска социалистическа партия. По думите й левицата има доста информация, получена в партията след аферата в Хасково „ Кумгейт”.

По мотив съвещанието на изпълнителната комисия на ГЕРБ Златева уточни, че ръководещите са изглеждали изнервени и обезпокоени. „ Ролята на опозицията е да основава дискомфорт – да им посочваме грешките”, добави тя.

По думите й не е правилно, че националните приоритет са признати - следва да се завършват до края на ноември и следва спор в Народното събрание. „ Приоритет номер 1 на председателството за нас като лява партия е връщането към обществената Европа и превъзмогване на неравенствата”, сподели Златева.

За спор и гласоподаване на закона за " вторичното плячкосване на КТБ ", който следва тя съобщи, че левицата ще бъде оптимално сериозна към него.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР