Зам.- министърът на спорта Стефан Андонов откри 35- то Световно

...
Зам.- министърът на спорта Стефан Андонов откри 35- то Световно
Коментари Харесай

В Монтана откриха Световно първенство по парашутизъм

Зам.- министърът на спорта Стефан Андонов откри 35- то Световно състезание по парашутизъм в Монтана. В събота вечерта на централния площад Жеравица той поздрави участниците от 35 страни. Благодари на уредниците за положителната подготовка и на жителите на Монтана за съпричастността и поддръжката. „ Добрият опит от европейското състезание през 2015 година на летището в село Ерден е съображение, че и този шампионат ще затвърди статута на България като отличен хазаин на надпреварата “, сподели Андонов, след химна на Р България.
Екзюпери е споделил „ Ако искаш да се влюбиш в полета и в небето- знаеш къде да дойдеш “, а това е Монтана, тъй като тук е събран елита на въздушните спортове, съобщи националният представител Красимир Велчев.
На церемонията по откриването на въздушната конкуренция по скачане в избрана цел и акробатика участваха и Елизабет Микълсън- вицепрезидент на Комисията по парашутизъм към Международната федерация по въздушни спортове и Шерил Стърн с над 21 хиляди скокове в кариерата си и Олга Лепезина Русия, нееднократен международен и европейски първенец, Юлия Ангелова, международен първенец и Ангел Стаменов, ръководител на Българския народен аероклуб. Сред формалните лица бяха и националният представител от ГЕРБ Ирена Димова и регионалният шеф Росен Белчев.
Зам.-кметът на Монтана Станислав Станоев пожела да победят най- положителните. А хиляди ще следят атракциите в намерено небе.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР