Зам. - кметовете на община Разлог г-н Иван Гюров и

...
Зам. - кметовете на община Разлог г-н Иван Гюров и
Коментари Харесай

Топъл прием! В Разлог посрещнаха дарителката Емилия Христова и нейното семейство

Зам. - кметовете на община Разлог господин Иван Гюров и госпожа Гергана Колчева-Фарфарова, екипът и децата на ЦНСТ- за деца и младежи в Разлог посрещнаха дарителката Емилия Христова и нейното семейство.
С български стихове и „ Песен за другарството “, дарове за гостите и вкусно подготвен кетъринг от учениците на РПГ „ Никола Стойчев “, децата от Центъра за настаняване от фамилен вид благодариха за топлото отношение и помощта на госпожа Христова и нейното семейство. Г-н Иван Гюров и госпожа Гергана Колчева- Фарфарова също поздравиха дарителката, с удивление за благородното дело, което реализира за децата. От името на всички директорката Анелия Гергинина връчи на госпожа Христова специфичен подарък, благодарствено писмо и хубав букет цветя.
„ Госпожа Анелия Гергинина и личният състав са необикновено благи хора, от които се усеща любовта и грижата към децата. Чух доста благи думи, песни и получих сантиментални дарове. Много ми се желае да намеря думи, с които да съумея да ви предам страстите, които изживяхме, само че не мога. Просто ще изкажа благодарности към всички донори и ще припомня – Никога не спирайте да вършиме положително! “, показа госпожа Христова.
Г-жа Емилия Христова за поредна година провежда благотворителна идея, включвайки своите почитатели в обществените мрежи. Чрез правенето на хранителни и подготвителни фитнес режими госпожа Христова набира дарения за децата и младежите, настанени в ЦНСТ в Разлог. За по-малко от 40 часа тази година инструктурката съумява да събере сумата от 3 200 лв.. Част от средствата са употребявани за ремонт на една от стаите в дома, а остатъкът ще бъде изразходват за потребностите на децата. През 2021 година, посредством още веднъж на своите почитатели, Христова събира средства за закупуване на училищен консумативи и облекла, част от които остават в помощ на децата и за тази образователна година.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР