Зам.-кметът по транспорта в София Кристиан Кръстев предизвика лавина от

...
Зам.-кметът по транспорта в София Кристиан Кръстев предизвика лавина от
Коментари Харесай

Столичен зам.-кмет се качи на тролей и разбуни духовете СНИМКИ

Зам.-кметът по превоза в София Кристиан Кръстев провокира лавина от размишления и пристрастености на столичани с едно свое деяние. Просто се качи в тролей N 3, а бдителни го разпознаха и снимаха. Това, което за доста страни е нещо всекидневно, незабавно се трансформира в вест и десетки изрекоха мнението си за редкия феномен.

Едни го оповестиха за " Пример! ", други го заподозряха в пиар акция, тъй като... идват избори. Ето какво мислят столичани за возенето на някогашния министър на превоза, осведомителните технологии и известията в състава на служебното държавно управление на Марин Райков:

" Незабравимо! Както и първия работен ден на Народното събрание - най-малко половината депутати - в метрото. После... с бурканите по колите. "

" Поредния, който смучка парички от джобчето ви, а 50 % му се кефят. Нали към този момент си е купил Тесла от вашите парички. "

" Във Англия съвсем всички от Народното събрание вървят на работа с градски превоз. Борисчо ходеше с велосипед. "

" Уау, знамение невиждано! "

" Ако всеки ден употребява този тролей, тогава ще го призная. Еднократно се качил за фотография, и то денем. Нека да опитва в утринния пик или вечерния и да забележим тогава. "

" Предизборно ще почнат пешком да вървят, единствено и единствено да умилостивят гласоподавателите, след това още веднъж ще се качат на мерцедесите си финален модел. "

" В 260 желая да го видя. Бракувани са и на 12-15 мин период. "

" Добре че не е в тролей 6, на който му гръмна гумата в кръговото на Сточна гара! ", написа различен софиянец и илюстрира случката:



А вие какво мислите?

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР