Зам-кметът на Перник Стефан Кръстев разказа пред БТВ какви ще

...
Зам-кметът на Перник Стефан Кръстев разказа пред БТВ какви ще
Коментари Харесай

Зам.-кмет на Перник: Спираме от експлоатация фирмата с шофьора, който свали дете на пътя посред нощ

Зам-кметът на Перник Стефан Кръстев описа пред БТВ какви ще са следствията за водача, свалил 15-годишно момиче на пътя измежду нощ и за компанията, в която работи:

" Това е фрапиращ и плашещ случай. Фрапираща е бездушноста на този човек, който смъква едно момиче измежду нощ посред нищото, без да се интересува какво ще се случи с нея. Имали сме тъжби и за тази съответна компания и за други превозвачи, само че в никакъв случай не са били толкоз фрапиращи чак. Още в границите на дните след случая на компанията са наложени няколко санкции от разнообразни институции, Държавната автомобилна ревизия, Инспекцията на труда, по наша информация водачът е дисциплинарно уволнен неотложно.

До няколко седмици договорът на тази компания за обслужване на съответната линия ще бъде преустановен от община Перник. В употреба ще бъдат пуснати 14 нови рейса с висок екологичен клас, които община Перник придобива по план на Интегриран градски превоз. Смятам, че тогава, когато главните автобусни линии в града бъдат обслужвани от общината, сходен вид произшествия ще намалеят внезапно. "  

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР