Зам.-кмет на Видин плаши със смърт секси общинарка, съобщава BulNews.

...
Зам.-кмет на Видин плаши със смърт секси общинарка, съобщава BulNews.
Коментари Харесай

БСП-шеф във Видин плаши със смърт красива общинарка. Можело да й се наложи да се ,,изсели“ от града

Зам.-кмет на Видин плаши със гибел секси общинарка, оповестява BulNews. Найден Йонов е началник на Българска социалистическа партия в града, че и в региона. След последните локални избори е назначен за зам.-кмет по строителството. На табелката пред кабинета му написа, че е инженер, само че съгласно мълвата бил приключил единствено средно-специално техническо обучение. Дори се твърди, че тъкмо по линия на ремонтите бил доста високо оценен от проф. Гайдарски.
Зам.-кметът в този момент е студент втори курс по „ Технология и ръководство на превоза ”. Той учи тази дисциплинираност във филиала във Видин на Русенския университет.

В последните седмици обаче Найден Йонов се проверява от прокуратурата, откакто секси съветничката Иванела Илиева пуснала тъжба против него. 24-годишното момиче до неотдавна е част от групата от общо трима съветници на Българска социалистическа партия във видинската община. Скандалът сред нея и зам.-кметът избухва по време на избора на ръководител на общинския съвет. Преди гласуването Йонов инструктирал Иванела да гласоподава за претендента на Съюз на демократичните сили. При това тя трябвало да драсне точка отвътре в левия ъгъл на плика с нейния избор. По думите ѝ на другите двама общинари от групата на Българска социалистическа партия било подредено да сложат точки в десния ъгъл и в средата. Така тримата от Българска социалистическа партия щели да потвърдят, че са лоялни към локалната коалиция Съюз на демократичните сили (НДСВ, Новото време), чийто претендент трябвало да бъде определен.
Найден Йонов дал на Илиева и писалка, с която да сложи въпросната точка. Тя обаче решила да гласоподава по съвест и без да оставя знаци на плика. При идващите турове на избора на общински началник Йонов напряко ѝ декларирал, че в случай че продължи да работи по този метод, ще има последици: щяла да се усеща неловко в общинския съвет, а евентуално било и да се наложи да се изсели от града. В духа на мутрите от едно време той ѝ обяснил, че „ няма гибел без причина ”.
След тези закани Иванела Илиева подала тъжба в полицията и напуснала групата на социалистите. В Българска социалистическа партия множеството я подкрепили, като тръгнала и подписка против методите, с които работи шефът Йонов. Мнозина социалисти заплашили, че в случай че не се постави точка на този произвол, те ще си тръгнат от партията.
Йонов има на дясната си ръка същата татуировка като тази, която Корнелия Нинова има на дясното си рамо. Според осведомени двамата са се декорирали с някакъв източен писмен знак – знак на мощ, допуска „ Уикенд ”.
Преди време Нинова показа, че татусът ѝ бил „ ученическа младежка уязвимост ”. Не е ясно по кое време тъкмо Йонов си е направил своята, само че е известно, че преди години се е подвизавал като боксьор из столицата. Явно и лидерката, и аленият приятел от дунавския град си падат по твърдите способи за отстояване на правата линия, смеят се източниците.
Във Видин са уверени, че Йонов е протеже освен на Нинова, само че и на авторитетния хирург и някогашен здравен министър в кабинета на Станишев – проф. Радослав Гайдарски, който е родом от този край. Техният любимец е определен за партиен началник най-неочаквано в края на предходната година. Преди това Корнелия Нинова направила загадка среща в Белоградчик с правилни локални приятели, които били инструктирани кого да посочат и изберат за собствен началник. Само че откакто Найден Йонов станал началник на Българска социалистическа партия в града и в региона, ветерани в партията, възмутени от това, че им спускат някакъв парашутист, почнали да си хвърлят партийните билети.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР