Зам.-главният прокурор Иван Гешев направи силно внушение, че ДБ стои

...
Зам.-главният прокурор Иван Гешев направи силно внушение, че ДБ стои
Коментари Харесай

Христо Иванов: Категорично отричам, че имаме общо с кибератаката в НАП

Зам.-главният прокурор Иван Гешев направи мощно подстрекателство, че Демократична България стои зад пробива в Национална агенция за приходите. Това е проблематично като подстрекателство. Това съобщи съпредседателят на "Демократична България " Христо Иванов в утринния блок на Българска национална телевизия.

"Ние сме политическата мощ, която упорства най-вече за киберсигурност. Още при срутва на "Търговския указател " ние излязохме с цялостен лист решения ", сподели още той.

"Гешев трябваше да е неутрален. Иван Гешев наруши етичния кодекс. Искаме дисциплинарно произвеждане против него, както и оставката му ", добави Иванов.

"Той съобщи, че е уверен, че офанзивата против Национална агенция за приходите е политическа постъпка и кибертероризъм. Категорично отхвърлям, че имаме общо с хакерската атака в Национална агенция за приходите ", разяснява съпредседателят на "Демократична България ".

"Зам.-главният прокурор се зае с политически офанзиви. Гешев се пробва да инкриминира опозицията, в наше лице ", приключи Христо Иванов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР