Залпова атака и кампания за превантивно очерняне. Така Асоциацията на

...
Залпова атака и кампания за превантивно очерняне. Така Асоциацията на
Коментари Харесай

Медии на Пеевски в залпова атака срещу журналистка заради даренията му

" Залпова офанзива " и " акция за превантивно оклеветяване ". Така Асоциацията на европейските публицисти (АЕЖ) дефинира изявления от издания на депутата от Движение за права и свободи и предприемач Делян Пеевски против журналистката от Стара Загора Венелина Попова. Организацията изрази взаимност с Попова, подложена на " неприемливи оскърбителен офанзиви ".

От АЕЖ си изясняват изявленията в изданията " Телеграф ", " Монитор " и " Политика ", в които тя и изданията, в които работи са оект на засегнатост, с материали на Попова, свързани с даренията на Пеевски и негови компании за битката с ковид.

Попова е наречена " агитатор " и написа, че тя пречи на лекарите да работят и ги " тормози ", като пита лечебни заведения за дарения на Пеевски.

Венелина Попова е дълготраен сътрудник на БНР в Стара Загора. Сега написа за уеб страниците " Тоест " и " За истината ". Една от последните ѝ изявления е обвързвана с даренията на Пеевски, който съгласно личните му медии е измежду най-големите донори на институциите в битката им с разпространяването на ковид.

На 15 април в уеб страницата " За истината " е оповестен неин текст със заглавие " Кой подарява от името на Пеевски ". Повод за него е оповестено подаяние от депутата от 1000 бързи теста за ковид за жителите на село Паничерево. То беше сложено под карантина, откакто негов гражданин с ковид напусна болничното заведение в Стара Загора и се прибра у дома, а се оказа, че в селото има и други инфектирани с Covid-19.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР