Заловиха въоръжения мъж от село Сърница, който по-рано днес избяга

...
Заловиха въоръжения мъж от село Сърница, който по-рано днес избяга
Коментари Харесай

След издирване с над 200 полицаи, барети и ловци: Хванаха въоръжения стрелец от Сърница

Заловиха въоръжения мъж от село Сърница, който по-рано през днешния ден избяга в гората, след пукотевица по съселянин, оповестиха от полицията в Хасково. 55-годишният Бейсим Салиф е задържан на към 30-40 км от селото.

 150 служители на реда и спецотрядът на СОБТ преследват въоръжен нападател край Сърница Виж още

Допълнителни полицейски сили и ловци се включиха в издирването на мъжа. Снощи той рани с нож жена и стреля против съседа си, а по-късно избяга с противозаконна пушка в покрайнините на селото.

Салиф има предходни престъпни проявления за обири и предпазване на взривни субстанции.

В Сърница към над 150 чиновници на Министерство на вътрешните работи се причислиха първо елементи на " Гранична полиция ", след това към близките гори, където се допуска, че се крие Салиф, се насочи и ловна дружинка от 20 души.

На място в оперативния щаб се включиха основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров, шефът на Жандармерията Тодор Гребенаров и на " Гранична полиция " Деян Моллов. Изпратени бяха още три бронирани коли с барети, споделиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Според локални поданици, около работата си като пастир стрелецът познавал чудесно покрайнината и региона, и бил доста добър алпинист.

По-късно се чака брифинг с присъединяване на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров и районния прокурор на Хасково Румен Сираков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР