Заловиха издирвания за жестокото убийство в град Тервел. Във вторник

...
Заловиха издирвания за жестокото убийство в град Тервел. Във вторник
Коментари Харесай

Заловиха издирвания за убийството на жена в Тервел

Заловиха търсения за жестокото ликвидиране в град Тервел. Във вторник трупът на 45-годишна жена, пребита до гибел с камъни, бе открит на улица в града. Основен обвинен за тежкото закононарушение е някогашният й брачен партньор - Фаредин Ахмед.

„ Мъжът е арестуван нощес към 23.30 ч. в жилище, в което е следвало да бъде осъществен ремонт от неговия шеф. Заловеният се е занимавал със строителство, имал е ключ от жилището и се е укрил там. Не са извършени разпити, тъй като не е бил съответен. Бил е използвал алкохол. Не е оказал опозиция по време на задържането”, съобщи окръжният прокурор Радослав Бухчев.

От прокуратурата обясниха още, че има задоволително доказателства за това, че точно Фаредин Ахмед е причинителят. От камерите в града излиза наяве, че двамата са се движили дружно.

Основната версия за тежкото закононарушение е ревнивост.

„ Предстои мъжът да бъде арестуван за 72 часа, а по-късно ще бъде импортирана мярка за задържане под стража”, разяснява още прокурорът.

За сходен вид закононарушение законът планува затвор от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна.
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/2086223788214342
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР