Заловиха един от най-опасните престъпници в света вчера. Италианецът Анджело

...
Заловиха един от най-опасните престъпници в света вчера. Италианецът Анджело
Коментари Харесай

Заловиха топ мафиот с BG паспорт

Заловиха един от най-опасните нарушители в света през вчерашния ден. Италианецът Анджело Филипини, търсен от 22 години от управляващите от Милано, беше задържан в Мароко. При залавянето му 72-годишният Филипини имал български паспорт с подправено име. Той обаче бил разпознат поради отрязания му междинен пръст на лявата ръка. 

Филипини бил издирван от италианската прокуратура поради влезнала в деяние присъда за 11 години и 7 месеца затвор за интернационален наркотрафик. Укриващият се Филипини бил открит от мароканските управляващи в крайбрежното градче Темара и бил задържан по искане на управляващите от Комо. 

Филипини бил обвързван с незаконния клан Спинела-Отина от калабрийската мафия Ндрангета.  Навремето дал на клана  собствен склад в община Ровеласка, до Комо, където бил складиран хероинът, получаван от турски трафиканти. 

В Мароко се подвизавал с български паспорт и с работата си на медиатор в областта на недвижимото имущество и строителния бизнес. Предстои Филипини да бъде екстрадиран в Италия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР