Заловиха 2-ма, хванати дрогирани да въртят волана в Монтанско, съобщиха

...
Заловиха 2-ма, хванати дрогирани да въртят волана в Монтанско, съобщиха
Коментари Харесай

Полицаи прибраха на топло 2-ма, хванати дрогирани зад волана в Монтанско

Заловиха 2-ма, хванати дрогирани да въртят кормилото в Монтанско, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
И двата случая са от през вчерашния ден. Около 10.20 часа на ул. " Александровска " в Бързия, против строителен магазин, дежурен автопатрул спрял за инспекция лек автомобил " Опел Вектра ". Колата била с монтанска регистрация, благосъстоятелност на 18-годишен локален гражданин и ръководен от лидер на 23 години от Бързия. 
При осъществената инспекция за приложимост на наркотични субстанции и/или техни аналози с техническо средство е открито, че младежът е управлявал автомобила под въздействието на амфетамин. 
По случая е осъществен оглед от дежурна оперативна група на районното ръководство в Берковица и формирано досъдебно произвеждане по член 343б алинея 3 от Наказателен кодекс. С полицейска заповед лидерът е арестуван до 24 часа по ЗМВР. 
Работата продължава районното ръководство Берковица. 
Другият случай е от село Гаврил Геново, към 9.40 часа. На кръстовището на ул. " Седемнадесета " с ул. " Двадесет и шеста " чиновници на Участък Георги Дамяново направили инспекция на лек автомобил " Фолксваген Голф ". Колата била с монтанска регистрация, благосъстоятелност на 62-годишен локален гражданин, а зад кормилото ѝ седял 25-годишен от същото село. 
Извършената проба с дръг тест на лидера отчела позитивен резултат за приложимост на канабис. Нарушителят е арестуван с полицейска мярка до 24 часа в районното ръководство на Монтана. Съставен му е акт по Закона за придвижване по пътищата и е формирано бързо произвеждане по член 343б, алинея 3 от Наказателен кодекс.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР