Заложническата криза в Париж приключи снощи без жертви и с

...
Заложническата криза в Париж приключи снощи без жертви и с
Коментари Харесай

Заложническата криза в Париж приключи с арест и без жертви

Заложническата рецесия в Париж завърши нощес без жертви и с ареста на похитителя, заяви префектурата, представена от Франс прес. Най-малко двама души бяха взети за заложници през вчерашния ден следобяд в офиса на компания във френската столица.

Индивидът е арестуван, похитените са отвън заплаха, написа в Twitter министърът на вътрешните работи Жерар Коломб, който поздрави служителите на реда, спасителите и пожарникарите за решаващата им интервенция.

По първични данни на проверяващите похитителят евентуално е невменяем и претекстовете му към момента не са ясни. Насилникът съобщил на полицията, че е „ въоръжен и държи заложници “ от 16,00 ч. локално време в постройка в многолюден централен парижки квартал.

Твърденията на похитителя били свръх неразбираеми и комплицирани съгласно вътрешното министерство. Преговарящите служители на реда мъчно разбирали какво споделя. В началото изискал да приказва с посланика на Иран.

Около мястото, където има доста заведения за хранене и питейни заведения, е бил отцепен огромен периметър за сигурност от въоръжени служители на реда и пожарникари.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР