Закръгленият владетел на Северна Корея Ким Чен Ун се появи

...
Закръгленият владетел на Северна Корея Ким Чен Ун се появи
Коментари Харесай

Ким Чен Ун хванат с любовница и извънбрачно дете

Закръгленият държател на Северна Корея Ким Чен Ун се появи с извънредно необятни панталони по аления килим на гала тази седмица.

Диктаторът помаха на обожаващите го тълпи, когато дойде на събитието в Пхенян, с цел да означи завършването на втората фаза на жилищна постройка от 10 000 единици. Той носеше обичано черно кожено яке, до момента в който използваше ножица, с цел да пререже алената лента на огромен подиум, декориран с червени панделки и златни сърп и чук.

Отдолу стотици жители на Северна Корея размахваха блестящо оцветени балони и знамето на страната. Някои бяха видени да плачат, гледайки водача си.

Ким постоянно е бил забелязван да носи необятни спортни панталони. В предишното се предполагаше, че деспотът избира необятни облекла, с цел да скрие тежестта си. Други допускат, че изборът му на облекло е отменяне на западните стилове.

Някои отчети допускат, че другите му униформи – които са се променяли и приспособили през годините – са по негов личен дизайн.

През 2019 година Business Insider уточни, че редица негови избори на облекло наподобяват на тези, носени от починалия ръководител на Китай Мао, макар че през последните години имаше някои признаци на разпределяне – като коженото му яке.

„ Ким Чен Ун има готини облекла. Ако беше от Америка, щеше да е един от тези момчета, които виждаме в Портланд, в Бруклин, един от тези хипстъри. Той обича винтидж визията и аз не го упреквам “, сподели един анализатор пред Business Insider тогава.

Междувременно на жителите на Северна Корея е неразрешено да носят редица облекла. Миналата година беше обявено, че на дамите е било неразрешено да носят къси панталони, тъй като се считат за „ капиталистическа мода “ – макар че мъжете към момента могат да ги носят.

Появата на Ким във вторник пристигна дни откакто той беше видян с корейска поп звезда, за която в предишното се говореше, че е негова държанка.

След като напусна ролята си във водещата момичешка група на Северна Корея, Moranbong Band, Хьон Сонг Уол в този момент работи в персоналния секретариат на диктатора.

Миналата седмица тя беше видяна с Ким в Пхенян, където беше залепена за телефона си, до момента в който другите помощници трескаво си водеха бележки.

Сега пенсиониран разузнавач споделя, че връзките им са повече от професионални и че тя и деспотът имат дете.

Чое Су Йонг, някогашен чиновник на Националната разследваща работа (NIS) в прилежаща Южна Корея, сподели, че детето е кръстено Ким Ир Бонг.

Чое неотдавна сподели пред Korea Times, че Ким Чен Ун също по този начин има легален наследник от брачната половинка си Ри Сол-джу, само че момчето е прекомерно „ неясно и едва “ за обществен живот.

Говорейки пред вестник Chosun Ilbo, той разказа разликите сред полубратята: „ Незаконният наследник, Ким Ир Бонг, е здрав, само че първият наследник, роден от брачната половинка на Ким, е слаб до степен, че да бъде разказан в севернокорейските термини като презрян. “

Според някогашния разузнавач Ким Чен Ун се е срещнал с Хьон Сонг Уол, когато е бил още на учебно заведение в Швейцария.

Чоу сподели, че Хьон е служила на бъдещия тиранин и сестра му, Ким Йо, като бавачка-гледачка, само че връзката се образува и продължава след завръщането им в Северна Корея.

Бащата и предходник на Ким, Ким Чен Ир, обаче не одобрил двойката и наредил на сина си да прекъсне контакт, съгласно южнокорейски отчет от 2012 година Но след гибелта на татко си, „ се счита, че синът е възобновил връзката “.

Майкъл Мадън, създател на North Korea Leadership Watch, сподели, че има основателна причина да се счита, че дуото се е свързало за първи път в Швейцария.

„ Едно нещо, което можем да кажем, мисля, с много добра степен на убеденост, че те са имали близки връзки, когато той е учил в Швейцария. Това, което в последна сметка се случи, беше, че членовете на тези елитни трупи за театрални изкуства отидоха и някак си живееха в къщата с тях и се грижеха за тях. Има доста огромна възможност Хьон Сонг Уол да е живяла с Ким Чен Ун и Ким Йо, когато са живели в Швейцария, или може да е отишла да ги посети. Можем да кажем много надеждно, че те имат доста близки връзки “, добави той.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР