Закопчайте коланите си, защото животът набира скорост! Слънцето преминава във

...
Закопчайте коланите си, защото животът набира скорост! Слънцето преминава във
Коментари Харесай

Сезонът на Стрелеца е вълнуващо време да се свържем със света и хората около нас: какво да очаква всяка зодия

Закопчайте коланите си, тъй като животът набира скорост! Слънцето минава във вълнуващия Стрелец на 23 ноември, започвайки един от най-натоварените интервали от годината – сезонът на Стрелеца! Изчезнаха мрачните, интензивни трептения на сезона на Скорпиона – този месец е напълно за живеене и проучване на света към вас!

Стрелецът е единственият изменчив огнен знак на зодиака, което значи, че е еластичен, адаптивен и доста експресивен. Стрелецът също се ръководи от Юпитер, планетата на експанзията и шанса. Иначе казано – можете да очаквате с неспокойствие да изследвате всевъзможни нови неща, да станете по-завършена персона и да се научите да говорите своята истина. Това може да се случи в учебно заведение или в научен подтекст, посредством връзка с нов човек, посредством ново прекарване или пътешестване до непознато място. Еднодневна екскурзия с вашите другари или флирт с оня чаровник в бара, който не е нормалният ви вид, може съществено да обогати живота ви сега.

Единственото нещо, което не желаете да бъдете, е твърдоглав или свенлив – сезонът на Стрелецa е обвързван с отварянето на мозъка ви, разширението на гледната точка и насърчаването на другите да се учат дружно с вас. Напускането на зоната на комфорт не е елементарно за всеки, само че сезонът на Стрелеца ви оказва помощ да се чувствате по-амбициозни.

Има обаче и един дребен проблем, който идва със сезона на Стрелеца. Стрелецът има неприятната известност, че е гръмък, самонадеян и на моменти непоносим. Да, сега научавате доста, само че в случай че не внимавате, може да изглеждате като многознайник. А като добавите и безредната сила на , който се случва сега, това може да бъде рецепта за същинско злополучие.
 image2_16x9.png Зодиите, които ще имат изключителна мощ през 2022 На фокус
Не забравяйте да останете непредубедени и да разберете, че другите хора имат разнообразни гледни точки – и даже може да знаят повече от вас за нещо! По този метод можете да избегнете драмата и да останете настрани от всевъзможни ненужни спорове.

Когато става въпрос за сезона на Стрелеца, в никакъв случай няма да скучаете. Нищо не е досадно и нормално. Всяка работа, връзка и ден е опция за израстване. Учите се да гледате на живота като на прекарване – от вас зависи да се уверите, че е положително!

Ето какво да очаквате от вълнуващия сезон на Стрелеца съгласно зодията си:
 Какво да чака всяка зодия от сезона на Стрелеца  Какво да чака всяка зодия от сезона на Стрелеца  Какво да чака всяка зодия от сезона на Стрелеца  Какво да чака всяка зодия от сезона на Стрелеца
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР