Законопроектите, свързани с реформата на съдебната система, ще бъдат внесени

...
Законопроектите, свързани с реформата на съдебната система, ще бъдат внесени
Коментари Харесай

Крум Зарков: Законопроектите за реформи в съдебната система ще бъдат внесени в първия ден на новото НС

Законопроектите, свързани с промяната на правосъдната система, ще бъдат импортирани още в първия работен ден на новия парламент. Това съобщи служебният министър на правораздаването Крум Зарков пред Българска национална телевизия.
Прочетете още
Доклад по механизма за съдействие и инспекция няма да има, само че този механизъм юридически не е преустановен.

Доклад ще има, само че това е годишният отчет, който се прави за всяка страна и в който за България има специфична глава, както за всички други. Той ще отрази моментното положение, само че се сътвори комплициране, тъй като механизмът за съдействие и инспекция беше подложен на дневен ред от Нидерландия като мотив за прекъсването ни към Шенген, добави Зарков.

По тематиката за Северна Македония правосъдният министър разяснява:

" Президентът Радев пръв наложи тематиката за отбрана на човешките права в преговорната рамка за Северна Македония. Ние сме сложили като условие, което беше признато от европейските страни, да се създадат съответните промени в Конституцията, които да защитят хората с българско съзнание в Северна Македония. И в този момент откакто има явна ескалация на напрежението, довела до побой над млад мъж, президентът Радев вярно се възползва от обстановката, да сложи този въпрос пред своите сътрудници европейци ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР