Законопроектът за ратифициране на споразумението между правителствaтa на България и

...
Законопроектът за ратифициране на споразумението между правителствaтa на България и
Коментари Харесай

Окончателно: България и САЩ ще си сътрудничат за изграждането на ...

Законопроектът за одобрение на съглашението сред правителствaтa на България и Съединени американски щати за съдействие по плана за създаване на нуклеарна мощ на площадката на АЕЦ " Козлодуй " и нуклеарната стратегия за цивилен цели на България бе признато преди този момент в комисия по енергетика с поддръжката на ГЕРБ-СДС, " Продължаваме промяната " – " Демократична България ", Движение за права и свободи и " ИТН ".

 

Споразумението беше подписано в София на 12 февруари 2024 година.

Междувременно Народното събрание гласоподава, че финансовото министерство би трябвало да покрие недостиг от 1 милиард лв., с цел да се попълни дупката във фонд „ Сигурност на електро-енергийната система “.

 

Финансовият министър би трябвало да покрие недостига в него до 31 март, взеха решение депутатите, които одобриха решение за дейности по отношение на ликвидни проблеми във фонда.

Фондът би трябвало да компенсира сдруженията, снабдяващи битовите консуматори с ток при частичната либерализация на пазара това лято.

Предложението беше подкрепено от всички парламентарни групи като се изключи „ Продължаваме промяната-Демократична България “.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР