Законопроектът на Западна Вирджиния, който би предоставил рамка за учителите

...
Законопроектът на Западна Вирджиния, който би предоставил рамка за учителите
Коментари Харесай

Законопроектът на Западна Вирджиния, който би позволил на учителите да отстраняват „заплашващите“ ученици от класа, се проваля

Законопроектът на Западна Вирджиния, който би дал рамка за учителите в държавните учебни заведения да отстраняват учениците от детската градина и началното учебно заведение от класната стая за тежко неприятно държание не съумя да премине, откакто законодателите пропуснаха крайния период в неделя в среднощ.

Мярката не доближи последното затруднение за приемане в щатската Камара на делегатите след поредно разискване на Събота със Сената, откакто камарите одобриха малко по-различни версии на законопроекта.

Събитията в събота последваха години на диалози сред законодатели и чиновници на Държавния департамент по образованието по отношение на учебната дисциплинираност и поведенчески проблеми измежду деца с контузии и неподходящи прекарвания в У дома. Камарата на представителите одобри версия на законопроекта в петък.

Едно на всеки четири деца живее под прага на бедността в Западна Вирджиния, щата с най-голям % на предозиране с опиати. В някои...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР