Законопроектът на НФСБ за силно редуциране на казината и игралните

...
Законопроектът на НФСБ за силно редуциране на казината и игралните
Коментари Харесай

Новите искания за ограниченията за казината са на ръба на закона?

Законопроектът на НФСБ за мощно съкращаване на казината и игралните зали у нас е на ръба на нарушаване на законодателството, разяснява пред Dariknews някогашният ръководител на Народното събрание и някогашен длъжностен министър председател проф. Огнян Герджиков  Огнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български правист и политик, длъжностен министър председател, ръководител на 39-то.

Той се усъмни дали не се погазват разпоредбите на конкуренцията. С ангажимента, че въпреки всичко по проблема би трябвало да се произнесат тесните експерти в материята на конкуренцията, специалистът по комерсиално право съобщи: "Малко е на ръба на закона! Трябва доста деликатно да се обмисли дали няма да се стигне до едно такова нарушение на конкуренцията ".

"Нашият законодател не обича правото - той гледа по този начин, както му харесва на него. Няма почитание към правото.

"Не съм сюрпризиран от неща, които се вършат непрестанно и които демонстрират ниска правна просвета и липса на професионализъм ", съобщи някогашният член на законодателния орган към Народното събрание.

Според него следващата смяна на разпоредбите е рискова, тъй като даваме отрицателен знак към вложителите.

Организаторите на
хазартни игри: Законопроектът на Симеонов ще докара до взрив на незаконните залози

"Тази неустановеност, това своенравие в правната уредба, води до възпиране на вложителите да влагат в България ", безапелационен е проф. Герджиков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР