Законодателството, подкрепяно от републиканците във Флорида, има за цел да

...
Законодателството, подкрепяно от републиканците във Флорида, има за цел да
Коментари Харесай

Подкрепеният от Републиканската партия законопроект за клевета във Флорида ще „унищожи консервативните медии“, предупреждава радиоводещ

Законодателството, подкрепяно от републиканците във Флорида, има за цел да държи демократичните медии виновни, само че един радиоводещ го предизвестява ще бъдат консервативни медии, които в последна сметка заплащат цената.

Републиканският щат, представителят Алекс Андраде от Пенсакола спонсорира законопроект, който ще улесни жителите на Флорида да съдят публицисти и новинарски организации за клюка, нещо, което исторически е мъчно да се потвърди в съда.

Три Рейдел, политически съветник и водещ във филиал на Fox News Radio във Флорида, беше открит критик на законодателството (HB 757), настоявайки, че защото предпоставката на законопроекта е „ да улесни да съдим медиите ", това ще отреже и в двете направления.

Радиоводещ от Флорида предизвестява, че съществуването на консервативните медии в щата Съншайн може да бъде застрашено, в случай че републиканците реализиран своето с оферти законопроект за клюка. (iStock)

„ Въпреки че някои...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР