Законодателната власт на Тексас одобри законопроект за премахване на необходимостта

...
Законодателната власт на Тексас одобри законопроект за премахване на необходимостта
Коментари Харесай

В Тексас отиват към това да имаш пистолет без специално разрешително

Законодателната власт на Тексас утвърди законопроект за унищожаване на нуждата от особено позволение за носене на револвер обществено , осведоми ТАСС. Според изданието, макар дейните митинги на групи за надзор на оръжията, поддръжниците на законопроекта считат, че сходна мярка ще разреши на жителите на щата да имат повече благоприятни условия за самоотбрана, написа БГНЕС.
Сега, с цел да влезе в действие законът, той би трябвало да бъде подписан от губернатора на щата Грег Абът. Ако това се случи, жителите на Тексас без престъпно досие или някакви специфични забрани ще могат да носят револвер със себе си обществено . Както отбелязва организацията, сходни разпореждания са в действие в към две дузини други страни.
 Задържаха мъж, заплашил доктор в Бургаска болница с револвер Задържаха мъж, заплашил доктор в Бургаска болница с револвер
Задържан е 58-годишен мъж, държал се нападателно и отправял закани с револвер към доктор в частна болница в Бургас. Това станало, до момента в който...
Тексас има един от най-либералните закони по отношение на притежанието и боравенето с оръжия - жителите на щата могат да носят пушки на публични места. В допълнение към това, условията и разноските за належащо образование за боравене с са понижени . Понастоящем над 1,6 милиона души имат лиценз за носене на револвери в щата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР