Заключителният концерт на хор Детска китка“ към ЦПЛР ОДК-Пловдив, с

...
Заключителният концерт на хор Детска китка“ към ЦПЛР ОДК-Пловдив, с
Коментари Харесай

Хор „Детска китка“ изпраща 3 абитуриентки

Заключителният концерт на хор „ Детска китка “ към ЦПЛР ОДК-Пловдив, с който ще се означи края на креативен сезон 2022-2023 година ще се състои  на 28.06.2023 година (сряда), от 20.30 ч., Двора на Техническия университет Пловдив.

Шейсетте девойки, техните ръководители и публиката ще изпратят публично в финален концерт абитуриентките Елора Петрова, Илияна Баткова и Христина Колева.

В програмата може да чуете осъществявания на песни от композиторите Александър Текелиев, Атанас Илиев, Георги Андреев, Петко Стайнов, Пламен Арабов, Джей Алтхаус, Имаджин Драгънс, Кърби Шоу, Франко Принсло, Ула Яйло и Феодосий Рубцов.

Джулия Узунова ще включи публиката интерактивно в празника на певиците от хор „ Детска китка “.  Ще бъде топло, прочувствено и по юнски прелестно.

„ По традиция, с песни и благи мемоари, публично ще изпратим нашите три абитуриентки. За Елора, Илияна и Христина пристигна време за разлъка. И трите посветиха огромна част от своя умишлен живот на хоровото пеене, общуването и проучването на разпоредбите при ансамблово музициране. Една от най-големите привилегии за нас, техните ръководители, е да станем очевидци на израстването им, да градим камък по камък стълбата към тяхната убеденост, знание и опознаване на света през изкуството. Скъпи девойки, бъдете здрави. Следвайте фантазиите си и не забравяйте, че вашите персони са най-ценния актив на нашето общество “, показа Яна Делирадева диригент на Хора.

Заключителният концерт на хор „ Детска китка “ е с вход свободен!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР