Заключения за причините за катастрофата на самолета на основателя на

...
Заключения за причините за катастрофата на самолета на основателя на
Коментари Харесай

Песков каза, че причините за катастрофата на самолета на Пригожин ще бъдат ясни въз основа на резултатите от разследването

Заключения за аргументите за злополуката на самолета на създателя на „ Вагнер ” Евгений Пригожин могат да се чакат едвам след привършване на следствието, съобщи прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков, оповестяват съветски медии.

„ Не, към момента е невероятно да разберем детайлности за случилото се “, сподели представител на Кремъл пред кореспонденти. Той акцентира, че „ към момента няма дефинитивни изводи или финален отчет от проверяващите “.

На въпрос по кое време могат да се чакат тези изводи, Песков предложи да се изчакат резултатите от следствието: „ След привършване на следствието “.

Той отговори негативно и на въпроса дали има планирани периоди за привършване на следствието.

В четвъртък, говорейки на пленарното съвещание, Путин сподели, че неотдавна е чул отчета на Бастрикин за следствието на аргументите за злополуката на самолета на Пригожин. Както сподели президентът, не е имало външно влияние върху самолета, а в телата на починалите при самолетната злополука са открити следи от фрагменти от ръчни гранати.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР