Закъсали сте с автомобила си по средата на улицата? Не

...
Закъсали сте с автомобила си по средата на улицата? Не
Коментари Харесай

Видео как Анди Руис помага на закъсал шофьор се превърна в хит

Закъсали сте с автомобила си по средата на улицата? Не се безпокойте, международният първенец по бокс в тежка категория Анди Руис-младши е постоянно подготвен да помогне!

Клипче в обществените мрежи сподели по какъв начин 30-годишният войник и негов другар се притичват на помощ на чужд. Руис е зад кормилото на своето Lamborghini Urus, когато вижда спрял по средата на улицата бял Land Rover Discovery. След като вижда мъжа в неволя, боксьорът изкача от своя бляскав автомобил, с цел да помогне на закъсалия водач.

Car broken down in the middle of the road? Don’t worry, unified heavyweight world champion Andy Ruiz Jr is always on hand to help out.

[ AlexanderMych] pic.twitter.com/DduYode3hR
— Michael Benson (@MichaelBensonn) 27 октомври 2019 година Клипчето е снимано от приятеля на Руис от детинство Александър Мартинес, който разкри, че мъжът, на който боксьорът е оказал помощ, е нямал никаква визия кой е Руис.

Въпреки положителното дело, първенецът на WBA, IBF и WBO стана обект и на смешки в обществените мрежи поради непрестанно смъкващите му се дънки. Негови почитатели се пошегуваха, че е време Анди Руис да добави още един колан към сбирката си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР