Зак Холл, един от редакторите на изданието 9to5mac, счупил своя

...
Зак Холл, един от редакторите на изданието 9to5mac, счупил своя
Коментари Харесай

iPhone наистина внезапно се изключва без функцията за забавяне на производителността

Зак Холл, един от редакторите на изданието 9to5mac, счупил своя iPhone X и по време на ремонта се върнал към остарелия си iPhone 6 Plus с износена батерия.
Зак сподели, че остарелият смарт телефон не е толкоз неприятен, само че е муден. Приложенията започват постепенно, камерата се задейства след известно време и така нататък Но той решил да тества опцията за изключване забавянето на процесора, появила се в бета версията на iOS 11.3 и да ревизира, дали в действителност Apple е права, че е належащо въвеждането на сходно ограничаване.

След инсталирането на новия фърмуер, функционалността за забавянето на процесора с износването на батерията била изключена. След няколко часа телефонът се изключил независимо. Батерията показвала 59% заряд, а Зак се опитвал да започва някакво приложение. След това той присъединил автоматизираното закъснение на процесора. Смартфонът незабавно се забавил, като разликата е забележителна. Бенчмарковете посочили в единия и другия режим 1622 и 1125 точки при включен режим на закъснение.

Кое е по добре? Зак счете, че бавният, само че постоянен iPhone е за предпочитане пред бързия смарт телефон, който обаче може всеки миг да се изключи независимо. Но доста консуматори не са съгласни с тази констатация. Вероятно най-добре е да се сложи нова батерия и да спрат проблемите с продуктивността и изключването.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР