Зак Ефрон вече има своя звезда на Холивудската алея на

...
Зак Ефрон вече има своя звезда на Холивудската алея на
Коментари Харесай

Зак Ефрон получи звезда на Алеята на славата в Холивуд

Зак Ефрон към този момент има своя звезда на Холивудската алея на славата. В понеделник артистът бе отличен на гала на един от най-известните булеварди в света.

По време на речта си Ефрон сподели, че за него е " най-голямата чест " и " сбъдната фантазия " да има звезда на бул. Холивуд.
 
 Зак Ефрон Българска телеграфна агенция

„ Аз играя, пея и танцувам откогато се помня. Още откогато бях малко момче. Но в никакъв случай даже и в най-смелите си фантазии не съм си представял, че ще заставам тук през днешния ден пред толкоз скъпи другари , сътрудници и почитатели , които са с мен от първия ден “, сподели Зак Ефрон, който беше в цялостна еуфория.
 
 Зак Ефрон Българска телеграфна агенция

Зак Ефрон отдели време, с цел да уважи своя другар и сътрудник Матю Пери , с който взе участие в „ Отново на 17 ".

„ Наистина също желая да загатна някой, който не е тук през днешния ден, и това е Матю Пери, който беше толкоз благ и великодушен с мен , до момента в който работихме  дружно “, сподели Ефрон по време на речта си на церемонията.
 Зак Ефрон Българска телеграфна агенция

Зак разказа съдействието му с Пери като „ толкоз занимателно и в действителност ме задвижи и стимулира по толкоз доста способи.  Това в действителност ме тласна към идната глава от моята кариера и за това доста ти благодаря, Матю “, приключи артистът.
 
 Зак Ефрон Българска телеграфна агенция
Наскоро стана ясно, че точно Зак Ефрон ще изиграе Матю Пери в биографичен филм за артиста.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР